Welcome to the new Sesami Help Portal with AI capabilities. Search your question and get your answer instantly!
For the complete documentation index, see llms.txt. This page is also available as Markdown.

Adgang for samarbejdspartnere

Når du har brug for hjælp fra Sesamis supportteam til opsætningen af din butik, kan vi anmode om Samarbejdspartneradgang til din Shopify-konto. Det er en sikker, Shopify-indbygget måde at give midlertidig adgang uden at dele dine loginoplysninger.

Hvad er samarbejdspartneradgang?

Samarbejdspartneradgang er en Shopify-funktion, der giver en app-partner eller et bureau adgang til din Shopify-administrator med specifikke tilladelser, som du selv styrer. Det er den anbefalede måde for Sesamis team at hjælpe med:

  • Installation og konfiguration af tema

  • Fejlfinding af bookingsproblemer

  • Brugerdefineret opsætning og integrationer

  • Fuldservice-opsætningsydelser

Sådan fungerer det

1

Sesami sender en samarbejdspartneranmodning

Når du kontakter os for support, der kræver adminadgang, sender vores team en samarbejdspartneranmodning til din butik ved hjælp af din Shopify-butik-URL.

2

Du modtager og gennemgår anmodningen

Du vil se anmodningen i din Shopify-administrator. Gå til:

Shopify-administrator > Indstillinger > Brugere

Klik på Anmodninger fanen for at se afventende samarbejdspartneranmodninger.

3

Gennemgå og juster tilladelser

Før du accepterer:

  1. Klik på samarbejdspartneranmodningen fra Sesami

  2. Gennemgå de anmodede tilladelser i Roller sektionen

  3. Juster tilladelserne, hvis det er nødvendigt — du styrer præcis, hvad samarbejdspartneren kan få adgang til

4

Accepter anmodningen

Klik på Accepter anmodning for at give adgang. Du kan til enhver tid tilbagekalde adgangen fra den samme side.

Samarbejdspartneradgang tæller ikke med i din Shopify-personalebegrænsning og kan fjernes når som helst.

Tilbagekaldelse af adgang

Når supportarbejdet er afsluttet, kan du fjerne samarbejdspartneradgang:

  1. Gå til Shopify-administrator > Indstillinger > Brugere

  2. Find samarbejdspartnerkontoen

  3. Klik på Fjern for at tilbagekalde adgangen

Læs mere

For alle detaljer om samarbejdspartnerkonti, se Shopify Hjælp: Samarbejdspartnerkonti.

Sidst opdateret

Var dette nyttigt?