Welcome to the new Sesami Help Portal with AI capabilities. Search your question and get your answer instantly!
For the complete documentation index, see llms.txt. This page is also available as Markdown.

Opsig dit abonnement

Før du annullerer, så kontakt os — vi kan måske hjælpe med det, du oplever.

Opsig dit abonnement

Hvis du har besluttet at gå videre:

  1. Gå til Shopify > Indstillinger > Apps og salgskanaler

  2. Find Sesami og klik på Slet

  3. I bekræftelsesmeddelelsen skal du klikke på Slet

Når du sletter Sesami-appen, annulleres din plan.

Hvad der sker efter annullering

  • Eksisterende aftaler annulleres ikke — bookinger, der allerede er foretaget, forbliver, som de er

  • Der sendes ingen notifikationer — Sesami sender ingen notifikationer til dine kunder efter afinstallation

  • Data gemmes midlertidigt — hvis du geninstallerer senere, kontakt help@sesami.co for hjælp

Før du annullerer

  • Eksportér dine bookingdata fra Sesami

  • Synkronisér kommende aftaler med Google Kalender

  • Underret dine kunder, hvis de har fremtidige bookinger

Vi vil meget gerne høre eventuel feedback om din oplevelse — kontakt help@sesami.co.

Relateret

Sidst opdateret

Var dette nyttigt?