Ostatnia aktualizacja
Czy to było pomocne?
Możesz szybko pokazać lub ukryć przycisk rezerwacji Sesami w swoim sklepie internetowym bez odinstalowywania aplikacji.
Przejdź do Sesami > Ustawienia > Status Sesami
Przełącz Sesami włączone lub wyłączone
Zapisz
Gdy jest wyłączone, przycisk rezerwacji Sesami znika ze stron produktów. Gdy zostanie ponownie włączony, pojawia się z powrotem.
Wyłączenie Sesami nie anuluję Twojej subskrypcji. Nadal będziesz obciążany. Aby anulować rozliczenia, zobacz Anuluj swoją subskrypcję.
Tymczasowo ukryj rezerwacje — podczas konserwacji sklepu, aktualizacji stanów magazynowych lub zmian sezonowych
Przetestuj przed uruchomieniem — wyłącz Sesami podczas konfiguracji, a następnie włącz, gdy wszystko będzie gotowe
Szybkie przełączanie — wyłącz rezerwacje bez usuwania żadnej konfiguracji
Wszystkie Twoje usługi, zasoby, dostępność i ustawienia pozostają nienaruszone, gdy Sesami jest wyłączone.
Anuluj swoją subskrypcję — całkowicie usuń Sesami i anuluj rozliczenia
Wstrzymanie lub zamrożenie subskrypcji — wstrzymaj rozliczenia dla firm sezonowych
Ostatnia aktualizacja
Czy to było pomocne?
Czy to było pomocne?
